Tijd is geld

Wij realiseren ons terdege dat tijd geld is. Opdrachten, in welke vorm dan ook, worden efficiƫnt en vakbekwaam in productie genomen. Zo zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen zo snel als mogelijk weer de weg op kan.

In een uitgebreid klantenbestand staat alle relevante informatie over maatvoering en dergelijke opgeslagen. Klanten hoeven alleen maar het nummer van de trailer op te geven, waarna in de werkplaats het zeildoek op maat wordt gemaakt en eventueel voorzien van een bedrukking.

Pas als het zeildoek helemaal gereed is, komt de trailer langs en is binnen een halve dag weer onderweg.

Logistiek

Voor onze klantenkring is een enkel telefoontje genoeg. Wij hebben de gegevens van al uw vrachtwagens opgeslagen in een relatiebestand. U geeft ons het nummer door van de betreffende trailer en de zeilen worden op maat gemaakt. De chauffeur plant een bezoek aan de zeilmakerij in, in combinatie met zijn dagelijkse route bijvoorbeeld en na maximaal een halve dag vervolgt hij zijn weg. Met mooie nieuwe zeilen. Over efficiency gesproken!

Voor speciale opdrachten heeft Albers Zeilmakerij meerdere mensen onderweg. Zij bespreken ter plaatse de opdracht met de verantwoordelijke personen en maken desgewenst een maatschets. Vervolgens maakt onze ontwerpafdeling een voorstel en een offerte.

Ongeveer 30% van de zeilen die in Ede of Hoogeveen worden gemaakt, worden op locatie door een team van Albers Zeilmakerij gemonteerd. De overige 70% wordt ingepland in een route en bij ons in de werkplaats gemonteerd. Omdat wij over alle apparatuur beschikken voor een snelle en vlekkeloze montage, geven wij de voorkeur aan montage in Ede of Hoogeveen.

EDE

Boylestraat 40
0318-432350
6718 XM Ede
info@alberszeilmakerij.nl

HOOGEVEEN

Stephensonstraat 63A
0528-235208
7903 AS Hoogeveen
info@alberszeilmakerij.nl